Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Έχουμε κανα γαρύφαλο πρόχειρο;;





Πρόστιμο 5.000 ευρώ στην Ελληνική Αστυνομία, επειδή κατά τη διάρκεια του φοιτητικού συλλαλητηρίου στις 22 Μαρτίου 2007 και στην πορεία που ακολούθησε, λειτουργούσαν οι κάμερες, παρά την απαγόρευση, επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

«Οι ελεγκτές της Αρχής διαπίστωσαν ότι, την ημέρα του συλλαλητηρίου, οι κάμερες που είναι τοποθετημένες στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον πεζόδρομο της οδού Κοραή και στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Αιόλου, λειτουργούσαν και άλλαζαν κατεύθυνση ανάλογα με τη φορά της πορείας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στην απόφαση αναφέρεται επίσης, ότι «άλλοι ελεγκτές της Αρχής, οι οποίοι ήταν στην αίθουσα Μέτρων Τάξης στην ΓΑΔΑ, στη Λ.Αλεξάνδρας, διαπίστωσαν ότι από τις κάμερες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσαν το συλλαλητήριο και την πορεία, παρουσία δύο εισαγγελέων».

Θα καταξοδευτεί η αστυνομία πάλι...Μια τουρνέ με κλήσεις και ορίστε το ποσό...
Αλλά εγω το φχαριστήθηκα λιγάκι και ας μην ίδρωσε κανενός αυτί....Άκου 5000....Να χε τρια τεσσερα μηδενικά ακόμα το συζητάγαμε

2 σχόλια:

κάκος είπε...

Καλά μόνον την συγκεκριμένη ημερομηνία οι "αρμόδιες " αρχές αντιλήφθηκαν ότι λειτουργούσαν οι κάμερες παρακολούθησης ? Μιλάμε για "αετούς" ρε παιδί μου , σαίνια ε ? Για την αναβίωση του σπουδαστικού της ασφάλειας προβλέπετε κανά προστιματάκη ? Αν και τα 5000 ευρώ εγώ αν είμουν δικαστής θα τα μετέτρεπα σε 5000....κλωτσίες για έκαστο των υπευθύνων !
Συμφωνείς ?

Δήμητρα είπε...

Μα για κορόιδεμα τα βαλαν....5000 μοιράζουν οι τράπεζες σε πιστωτικές με το τσουβάλι ....

Πού πήγε;;