Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ελλάς Ελλήνων αστυνομικών ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών


Ελλάς Ελλήνων αστυνομικών ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΣΤΙΣ 13.ΟΟ

17 σχόλια:

alex_m είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΣΤΙΣ 13.ΟΟ !

Green_revenger είπε...

Συμφωνώ με kakos

ας αντιδράσουμε επιτέλους.
αύριο θα είναι τα δικά μας τα παιδιά.

Καλημέρα δημητρούλα

aKanonisti είπε...

Ναι...μόνο που δεν είναι μόνο οι μπάτσοι ρουφιάνοι δολοφόνοι κτλ...
Είναι και όλοι όσοι.. τους υποστηρίζουνε.. και τους προστατεύουνε....
Είναι οι "αθώοι" πολίτες που βολεύονται...
Να καούν ολοι...

ria είπε...

άμα τα παιδιά μας αντί να διαβάζουν, τρέχουν και πετούν μολότωφ στα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα του κόσμου, ή στους αστυνομικούς, τότε ας έρθει και η σειρά μας.

τί δουλειά είχε μικρό παιδί να τρέχει στις διαδηλώσεις? που ήταν οι γονείς του? τι άρχές του έδωσαν? να καταστρέφει? να καίει και να λεηλατεί?

ο κάθε αστυνομικός δεν είναι παιδί κάποιου? δέν είναι πατέρας κάποιου?
δηλαδή, οι αστυνομικοί δεν εχουν ψυχή, οικογένειες, δικαιώματα?

VAD είπε...

Γονιός και γω,ακόμα και την αυτοδικία θα συγχωρούσα στους πονεμένους γονείς!
Δεν το παίρνω πίσω!Μετά λόγου γνώσεως!

ΥΓ.Το ιδιο σχόλιο γράφω και στ'άλλα μπλογκ που ασχολήθηκαν με το θέμα

κάκος είπε...

@ RIA
θα αφήσω άλλους να σε χαρακτηρίσουν.
Το μόνο που θα πω , είναι ότι θα έπρεπε τουλάχιστον για λόγους "μπλογκικής δεοντολογίας" , να μην κάνεις κανενός είδους σχόλιο σ' αυτήν την ανάρτηση και βέβαια 'εχουν οικογένεια οι αστυνομικοί και παιδιά κλπ κλπ , μόνο που αυτοί τάχθηκαν στην υπηρεσία της κρατικής καταστολής και μάλιστα έμμισθα .
Μάλλον θα πρέπει να ενημερωθείς για τα γεγονότα αναλυτικά .
Λυπάμαι .
Απέσυρε μόνη σου το σχόλιο !

νατασσΆκι είπε...

@ ria, ευτυχώς υπάρχουν μάρτυρες. Τα παιδιά ήταν εκεί, χωρίς μολώτοφ, χωρίς κουκούλες, χωρίς καδρόνια, χωρίς τίποτα.
Και ο μπάτσος πυροβόλησε 3 φορές, εν ψυχρώ. Και αφού είδε το παιδί να πέφτει, έφυγε.

Δήμητρα είπε...

Ρια ούτε εγώ,ούτε εσύ μπορούμε να κρίνουμε κανέναν γονιό,κανέναν δεκαεξάχρονο,ογδοντάχρονο ότι να ναι άνθρωπο,για το πώς μεγαλώνει ή πώς ανατρέφει ή πώς ζει....Ούτε γιατι δεν διαβάζει ούτε γιατί πάει σε πορείες.Καλά κάνει και πάει...Δεν είναι δική μας δουλειά.Δουλειά μας είναι να απαιτούμε ένα κόσμο που να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τα δεκαπεντάχρονα.Και να υπερασπίζομαστε τη ζωή και την ελευθερία.
Και φυσικά δεν θα υπερασπιστώ την αστυνομία της καταστολής,της βίας,του ξύλου,του ρουφιανέματος,των βασανιστηρίων....
Δολοφονία ψυχρή.

Green_revenger είπε...

Απλή απορία : αυτή την Ρία που την βρήκατε; Την ψάχνατε καιρό στη μπλογκόσφαιρα;
Αν της απαντήσω θα βρίσω και δεν το θέλω. Όχι γι αυτήν, αυτή μάλλον φτιάχνεται με το βρισίδι.
Για την ιδιοκτήτρια και για τη σημερινή μέρα.
Πρόταση : οι ανικανοποίητες/οι να πάνε να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους.
Υποσχόλιο : εσύ τα παιδιά σου στέλνε τα στο κατηχητικό να μαθαίνουν τον δρόμο της αγάπης από τα παλιόσκυλα του Ευφραίμ. Εγώ τον δικό μου τον κατέβασα στη διαδήλωση να φωνάξει την θλίψη του.

Ανώνυμος είπε...

Η ria... πάντα έτσι κρίνει και κατακρίνει ανθρώπους χωρίς να τους ξέρει. είδατε τι κάνει η πραγματική αγαμία?

aKanonisti είπε...

Ωραία η Ρία....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι δουλειά έχεις εσύ ωρε σε μπλογκ με αυτό το θέμα????
Δεν έχεις να διαβάσεις κανένα life style περιοδικό... να μάθεις πως τα παπούτσια του αβατάρ σου είναι εντελώς πασέ???
Ερχεσαι και κάνεις σχόλια... με τέτοια παπούτσια???
Που είναι οι γονείς σου??? Δεν σου έμαθαν πως τέτοιες γόβες φοράνε μόνο κάτι ξεπεσμένες ρουμάνες???
Οι σχεδιαστές παπουτσιών δεν έχουν ψυχή??? Θα κλέψουν για να ζήσουν???
Να.. άμα πήγαινες συχνότερα στην Ερμου... δεν θα την καίγαν τόσο αψήφιστα...
Τι στυλιστική αγωγή σου δώσαν??
Ντροπή!!!
Εγώ αν ήμουν fashion police... θα σε εκτελούσα....

Ανώνυμος είπε...

Χώρια από αυτό καθεαυτό το γεγονός της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 15χρονού από έναν ένστολο εκπρόσωπο της κρατικής εξουσίας, είναι συγκινητικό μέχρι αναγούλας των 'αριστερών', 'αριστεροφρόνων','αριστεριζόντων' κ.λπ. και λοιπών πρωτευόντων πολιτικών οργανισμών - 'πρωτεύοντα' εδώ με την έννοια που τους δίνει η επιστήμη της Βιολογίας, όπως λ.χ. οι αμοιβάδες... - να πέσουν να φάνε κάποιον (εν προκειμένω, τη ria) που προέβη στο έγκλημα καθωσιόσεως να μην εκφράσει μια 'πολιτικά ορθή' άποψη. Τελικά αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ότι δημοκρατία για κάποιους είναι να ακούγεται η 'δημοκρατική' άποψη. Τα θερμά μου συγχαρητήρια, και επίσης τις ειλικρινείς ευχές μου για περαστικά - αν και δεν το βλέπω, η αρρώστεια δείχνει να είναι σε τελικό στάδιο...

Η πιο ακριβή ραδιοφωνική παραγωγή της Ιστορίας είναι η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της εξέγερσης του Νοέμβρη του '73: την πληρώσαμε πανάκριβα με την περίφημη 'γενιά του Πολυτεχνείου' που εξαργύρωσε τον αγώνα άλλων σε lifestyle και πλιάτσικο. Την πληρώνουμε ακόμα με την αριστερά-ζητιάνο που, επειδή το κίνημα της νεολαίας το άρμεξε μέχρι που το σκότωσε, βαφτίζει εύκολα 'γενιά της αμφισβήτησης' οποιοδήποτε καλομαθημένο γόνο της μεσαίας τάξης του ΠΑΣΟΚ που, αφού βαρέθηκε τα μπαλέτα, τα σινιέ τζην και το Internet, λέει να το παίξει δήθεν 'αντιεξουσιαστής εκ του ασφαλούς' οικιοποιούμενος - αλήτικα! - το άσυλο του ΕΜΠ που ποτίστηκε με το αίμα πραγματικών αγωνιστών εκείνου του Νοέμβρη. Διαβάζοντας τα σχόλια - η Δήμητρα εξαιρείται... - φοβάμαι ότι τη ραδιοφωνική εκείνη εκπομπή θα την πληρώνουμε ακόμα ;-)

Αν νομίζετε ότι το ντου στα αστυνομικά τμήματα είναι πράξη τιμής στη μνήμη του 15χρονου - η σύγκριση με τη δολοφονία του Μιχάλη του Καλτέζα το '85 είναι ύβρις, το παλικάρι εκείνο σκοτώθηκε μετά από διαδήλωση και όχι μετά από εκατέρωθεν 'μαγκιές' - κάντε ντου στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σας, όχι στην ευκολία του 'άβατου των Εξαρχείων'. Αν γουστάρετε να κόψουμε τον τσαμπουκά του Πλεύρη στον Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, μην παίρνετε το λεωφορείο για να συμμετάσχετε στις εκεί 'διαδηλώσεις συμπαράστασης' για να μείνουν οι μετανάστες στην περιοχή, δηλαδή μακριά σας: φέρτε μετανάστες να μείνουν στην πολυκατοικία σας και στείλτε τα παιδιά σας σε δημόσιο σχολείο, έστω κι αν έχει μεταναστάκια που 'ρίχνουν το επίπεδο' ;-). Λ.χ. την άλλη φορά που θα φέρετε μπογιατζή να αλλάξει το χρώμα στο δωμάτιο του κανακάρη σας, μη στραβομουτσουνιάσετε αν ο 'Αλβανός' ζητήσει τα ίδια λεφτά με τον Έλληνα - για την ίδια δουλειά, και ο Έλληνας και ο μετανάστης πρέπει να παίρνουν τα ίδια, έτσι δεν είναι το σωστό? ;-) Και, κυρίως, μη νιώθετε ζήλια επειδή λ.χ. στη Γαλλία γίνανε σοβαρές κινητοποιήσεις πέρσι και 'εμείς, γαμώτο, δεν είχαμε'. Συμβαίνει, μην το παίρνετε κατάκαρδα...

Με αφορμή, λοιπόν, τη δολοφονία του Αλέξανδρου ας κρατήσουμε, για ακόμη μια φορά ζωντανή την παράδοση της Ελληνικής φυλής: ας κάνουμε ήρωα κάποιον, προκειμένου να εξιλεωθούμε για ό,τι ΔΕΝ κάναμε οι υπόλοιποι. Όπως καλή ώρα οι νεκροί του Νοέμβρη χρησιμοποιήθηκαν για την 'εξιλέωση' ενός λαού που, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, είτε έκανε 'αντίσταση ανωτέρου επιπέδου' στο εξωτερικό είτε έμενε στην Ελλάδα των συνταγματαρχών κανοντας την πάπια. Για το 1821 δε μιλάω: εκεί χρειαστήκαμε δεκάδες 'ηρώων' γιατί έπρεπε να 'εξιλεωθούμε' για 4 αιώνες που κάναμε την πάπια. Έτσι θα γίνει και με το παλικάρι που χάθηκε: θα 'εξιλεώσει' την Ελλάδα που έφαγε στη μάπα τη ληστεία της ΟΝΕ με αντάλλαγμα Χριστούγεννα στην Πράγα με 'σκληρό νόμισμα' :-) Θα πει κάποιος: 'Εντάξει μωρέ αλλά, πέρα από το γεγονός της δολοφονίας του, δεν 'έπεσε και στον αγώνα'. Σε τσαμπουκά έπεσε, επειδή βρέθηκε μπροστά σε ένα μπάτσο που είχε τον αέρα ότι, επειδή έχει όπλο, μπορεί άμα λάχει και να σκοτώνει εν ψυχρώ. Και στο φινάλε, εκτός από διαδηλώσεις σήμερα έπεσε και ΤΟ πλιάτσικο στο ΓΕΡΜΑΝΟ στη Στουρνάρη'. Και θα απαντήσω: ανάλογα με τον κόπο, ανάλογοι και οι 'ήρωες'. Δεν ιδρώσατε κιόλας τα τελευταία χρόνια, μου θέλετε και 'ήρωα Α' διαλογής'? ;-)

Δηλώνω ευθαρσώς και μετά λόγου γνώσεως όι με εξοργίζει και με αναγουλιάζει η περισπούδαστη ανάλυση της δυσοσμίας των άλλων, όταν ΟΛΟΙ μας κολυμπάμε στον ίδιο βόθρο. ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μηδενός εξαιρουμένου. Αντί να προβλέπετε αφ'υψηλού πόσο 'κακός' ή 'καλός' θα είναι ο μελλοντικός κόσμος, προσεγγίστε το θέμα από στοιχειώδη μαρξιστική σκοπιά: ο κόσμος είναι πάντοτε το αποτέλεσμα της δράσης των ανθρώπων που τον αποτελούν. Και η Ιστορία είναι, μακροπρόθεσμα, δίκαιη: επιβραβεύει τον αγώνα, και οικτίρει την αδιαφορία... Καλημέρα σας.

Υ.Γ. Η Ελλάδα είναι μια άσχημη γριά που, όταν μας ρωτάει 'πώς μοιάζω', της παρουσιάζουμε ρετουσαρισμένες φωτογραφίες προκειμένου να την καλοπιάσουμε και να μη μας κόψει το χαρτζηλίκι. Τιμή και δόξα σε όποιον έχει τα άντερα να σπρώξει την κωλόγρια μπροστά στον καθρέφτη...

Υ.Γ.2 Για την aKanonisti: εντυπωσιάστηκα από την περί 'ξεπεσμένων Ρουμάνων' γνώση σας. Πιθανολογώ δύο εκδοχές: ή είστε άντρας και ξέρετε πώς μοιάζουν λόγω χρήσης των 'υπηρεσιών τους', ή είστε γυναίκα οπότε πιθανώς κάποια 'ξεπεσμένη Ρουμάνα' σας έφαγε κάποτε γκόμενο. Και τις δύο εκδοχές τις δικαιολογώ, όλοι έχουμε τις γκρίζες σελίδες μας. Την εκδοχή περί 'λανθάνοντος ρατσισμού' δεν την εξετάζω καθόλου: φαίνεστε αριστερών πεποιθήσεων, οπότε a priori θα πρέπε να σας θεωρούμε αντιρατσίστρια ;-)

Green_revenger είπε...

Χάρης,
αν σου χρειάζονται είκοσι παράγραφοι για να απαντήσεις σε κάτι που δεν χρειάζεται πάνω από μια πρόταση, τότε δεν έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου. Πράγμα που φυσικά δεν με αφορά.
Θα πρέπει όμως, φρονώ, να αφήσεις το πρώτο πληθυντικό στα σχόλιά σου και να έχεις το θάρρος της αυτοκριτικής πριν επιδοθείς στην ευκολία του τσουβαλιάσματος.
Τώρα, αν η ψυχοσύνθεσή σου έχει διαταραχθεί από "αριστερούς", "αριστερόφρονες" αλλά και "αριστερίζοντες" κι από τους αλλαλαγμούς τους, μπορείς κάλλιστα, αφού ψυχαναλυθείς, να προσχωρήσεις στην "πολιτικά ορθή" άποψη της Ρίας. Αλλά χωρίς τα βλακώδη τσιτάτα σου περί αρρώστειας, περαστικών κλπ.
Γιατί, εκτός από τα "μαθήματα δημοκρατίας" και την "αναγούλα" σου, υπάρχει και κάτι που πρέπει να εφαρμόσεις επιτακτικά (φιλική συμβουλή) : ο φόβος του γελοίου.

aKanonisti είπε...

@Χάρης (a.k.a. LJSilver)
Δεν σε ξέρω... και ούτε επιθυμώ να σε μάθω...
Οχι γιατί λες βλακείες.. αυτό καν δεν το εξετάζω.. αλλά γιατί δεν έχεις την ευφυία... να καταλάβεις.. πως όταν κάποιος μιλάει με ένα βούρλο... σαν την ria.. χρησιμοποιεί μεταφορές και εικόνες που θα καταλάβει...
Οχι... δεν την κατακρίνω γιατί δεν έχει πόλιτικά σωστές απόψεις..
Την κατακρίνω και την φτύνω γιατί δεν έχει ιδέα γιατί μιλάει.. αλλά θέλει να έχει άποψη... και να καταδικάσει...
Αυτό για μένα είναι ανεπίτρεπτο...
Θα μπορούσα βέβαια να αναφέρω.. πως πριν γράψω το σχόλιο.. πέρασα από το βλογ της.. και έμαθα.. πως δεν υπάρχει ανεργία... πως οι άνεργοι είναι τεμπέλιδες.. και άλλα χαριτωμένα...
Δεν το έκανα.. γιατί νομίζω πως πιο σημαντικό από την αλήθεια.. και την δικαιοσύνη... είναι για το συγκεκριμένο άτομο.. να έχει σωστό dress code.. και τι κρίμα!!!
Δεν έχει ούτε αυτό!!!

Υ.Γ. Εγώ πληρώνω ίσο μεροκάματο στους οικονομικούς μετανάστες.. με τους Ελληνες...
Εσύ δεν ξέρω...
Προβοκάτσιες να κάνεις όπου σε παίρνει... σε βλογ σαν της rias... που κανείς δεν θα έχει καν το IQ αμοιβάδας... και θα μασίσει από την ακατάσχετη φλυαρία σου... που θυμίζει Καρατζαφέρη...

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Η ατιμωρησία και η συγκάληψη, έχουν οδηγήσει τους πολίτες στο έλεος κάθε κρατικού υπαλήλου που έχει στα χέρια του εξουσία. Σε όλου ςτους τομείς..
Απροκάλυπτα κλέβουν, χλευάζουν, κοροιδεύουν. Το γεγονός αυτό, μόνο μεμονομένο δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Μετά τις τόσες δολοφονίες, δίχως αιτία, όπως η δολοφονία του Σέρβου μαθητή στη Θεσσαλονική, ενώ βρισκότανε σε σχολική εκδρομή στη χλωρα μας, τη δολοφονία μαθητή με κλωτσιές και χτυπήμτα στο κεφάλι στην πλατεία Περιβολάκι της Νίκαιας, στη Κρήτη, τις μη κυρώσεις στον ξυλοδαρμό της ζαρτινιέρας... τους ξυλοδαρμούς των μεταναστών, τους βιασμούς ανήλικων ναρκωμανών κοριτσιών, μέσα σε αστυνομικά τμήματα.. Όχι, μόνο μεμονομένα φεφονότα δεν είναι. Η συγκάληψη απαιτεί πολλούς συνένοχους σε ένα έγκλημα..
Όσο αφορά τα σπασίματα καταστημάτων πολυεθνικών, τραπ[εζών, κτλ, δεν είμαι αντίθετος και το δηλώνω δημόσια. Είναι οι παίχτες πίσω από τα παρασκήνια για όλη αυτή την εξαθλιώση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Παίζουν με τις ζωές ανθρώπων, για να κερδίσουν.. επιθυμούν στρατιές ανέργων, για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια, χωρίς δικαιώματα.. αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος.
Οι εμπρησμοί αυτοκινήτων και καταστημάτων, γενικευμένα, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε προβοκάτσια. Έδειχνε χτες στο Αλτερ ένα αυτοκίνητο αναποιδογυρισμένο, ώρα πολύ, και απόρησε η δημοσιογράφος γιατί δεν υπάρχουν εκεί αστυνομικοί να κάνουν τη δουλειά τους, ποιες οι εντολές τους. Μετά την δημόσια έκφραση της απορίας της, μια ομάδα ματ, πήγε περπατόντας ατάραχα ( μάλλον βλέπανε τηλεόρση) προς τα εκεί, και το ίδιο ατάραχα φύγανε τα πέντε έξι άτομα, που ήταν γύρω από το αυτοκίνητο. Σα να είχαν στήσει ένα σκηνικό για τις κάμερες.. Πολύ πιθανό, σκηνή που την έχουμε ξαναδεί, να ήταν αστυνομικοί με πολιτικά, ή καθοδηγούμενοι από τους αστυνομικούς. Σίγουρα παρεσφρύουν κι άτομα ξένα ως προς τον σκοπό που ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους.. μα η προβοκάτσια, είναι σταθερή αξία στις δυνάμεις ασφαλείας, προκειμένου να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντια στο κόσμο.

Έχουμε μια δολοφονία εν ψυχρό από ένστολο.. Υπήρχαν μάρτυρες, υπήρξε βίντεο.. Αλλιώς ίσως να μη το μαθαίναμε ποτέ.. ποια η αλήθια. Όπως ποτέ τα κανάλια δεν μαρτύρησαν την αλήθια στις φυλακές..


Το σύνδρομο του καλού πολίτη πρόβατου, που δεν ακούει δε βλέπει, και ελπίζει να μην είναι ο επόμενος απλά περνόντας απαρατήρητος, τελείωσε. Ελπίζω να τελείωσε. Η διακαιοσύνη, η ισότητα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας αφορά όλους... Η ελευθερία ποτέ δε χαρίστηκε. Και η κατοχή της, δεν σημαίνει ότι διασφαλίζει την συνεχισή της χωρίς επαγρύπνιση.

Σε ένα κόσμο που η ανθρώπινη ζωή υπολογίζεται με αριθμούς, η υγεία με το κέρδος και η ανισότητα διασφαλίζεται από νόμους... το πρόβατο σημαίνει πολλά για αυτούς.

Λυπάμαι για το παιδί.. Για τη ζωή που τόσο άδικα χάθηκε.. Ότι και να γίνει δε γυρίζει πίσω.. μα ως Εδώ! Ας φροντίσουμε να μην υπάρξουν άλλοι αθώοι.. Οι αστυνομικοί να δίνουν λόγο.. να μην έχουν όπλο οι ομάδες καταστολής.. Η ατιμωρησία να σταματήσει.

Κούκος είπε...

Δηλαδή Χάρη τι μας λες; Ότι στο όνομα της δημοκρατίας δεν πρέπει να σχολιάζουμε απόψεις των άλλων; Δεν ήταν προκλητική η στάση της Ρίας, μια τέτοια μέρα και σε μια τέτοια ανάρτηση να έρθει να γράψει αυτά τα πράγματα;
Και πόσο στειχειωδώς μαρξιστική είναι η ανάλυσή σου για την Ελλάδα, όταν λες ότι για όλα φταίει η Ελληνική φυλή (!). Και όλα όσα αναφέρεις για την αντίσταση στη τουρκοκρατία και τη χούντας δείχνουν ότι από το μαρξισμό πέρασες, αλλά δεν ακούμπησες.
Τέλος μόνο κουτοπονηριά μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι έβαλες στα στόματα των άλλων πράγματα που δεν είπανε (ποιος επικρότησε τους βανδαλισμούς;) για να τους κατακεραυνώσεις λάβρος.

ΥΓ. Καμιά πολιτική εκμετάλευση, κανένα κροκοδείλειο δάκρυ πολιτικού δεν θα μπορέσει να επικαλύψει τη πραγματικότητα: Την εν ψυχρώ δολοφονία του παιδιού. Τις δομές του κράτους που επέτρεψε κάτι τέτοιο. Τις δικές μας ευθύνες που το ανεχόμαστε.

disaster είπε...

Τι ωραίο πράγμα είναι...η ιστορία να τρέχει τόσο γρήγορα που να απαντά σε σχόλια 3 μηνών! Η ρία και ο χάρης νομίζω πήραν τις απαντήσεις τους απο τον δεκέμβρη. Ή μάλλον θα πρεπε να τις εχουν πάρει...

Πού πήγε;;